Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε
την ολοκληρωμένη λύση
που ο δικός σας χώρος χρειάζεται

H κάλυψη των κτιριακών αναγκών μιας επιχείρησης αποτελεί βασικό πυλώνα της λειτουργίας της.

ΤΟ ΔΙΕΘΝΩΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Το διεθνώς υιοθετούμενο μοντέλο σήμερα για τους επαγγελματικούς χώρους είναι η ανάθεση των παντός είδους εργασιών που απαιτούνται για την λειτουργικότητα και απόδοση ενός επαγγελματικού χώρου σε έναν συνεργάτη (one-call all) ικανό όχι μόνο να τις εκτελέσει όλες, αλλά και να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον επαγγελματία για την άμεση κάλυψη όλων των αναγκών που προκύπτουν.

Κι αυτό γιατί κύριο μέλημα των επαγγελματιών είναι τόσο η αρχή όσο και η διάρκεια. Η αισθητική αλλά και η απόδοση. Η διευθέτηση των τακτικών εργασιών, αλλά και των έκτακτων. Η αποτελεσματική λειτουργία του χώρου τους, αλλά και το χαμηλό της κόστος. Κι απώτερος στόχος είναι η αύξηση της παραγωγικότητας, η μεγιστοποίηση του κέρδους, η ψυχική και σωματική υγεία και η αύξηση του ελεύθερου χρόνου.

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Σήμερα, στο δίκτυό μας έχουν ενταχθεί συνεργάτες που έχουν εκτελέσει και εκτελούν σεμινάρια επιμόρφωσης προσωπικού στον τομέα της καθαριότητας και κυρίως στον ιδιαίτερα απαιτητικό καθαρισμό των χώρων υγείας.

Έχουν ενταχθεί, επίσης, συνεργάτες που γνωρίζουν καλά την προστασία από τα παράσιτα, συνεργάτες με πολυετή εμπειρία στις εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και επισκευές παντός είδους εξοπλισμού κτιρίων, συνεργάτες με βαθιά γνώση στη διαμόρφωση και συντήρηση χώρων πρασίνου, συνεργάτες που εξειδικεύονται στα συστήματα ασφαλείας και συνεργάτες που προσφέρουν καλαίσθητη και λειτουργική διαμόρφωση/ανακαίνιση των επαγγελματικών χώρων.

 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Έτσι, διαθέτοντας σφαιρική γνώση των κτιριακών αναγκών, των ιδιοτήτων των προϊόντων και των εξελίξεων του χρησιμοποιούμενου εξοπλισμού, μεριμνώντας για τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού, αλλά και έχοντας οργανώσει τη λειτουργία επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη λύση που ο δικός σας χώρος χρειάζεται.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εμείς δωρεάν θα επιθεωρήσουμε το χώρο σας, θα σας ακούσουμε και θα επανέλθουμε με τη λύση που εσείς χρειάζεστε.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ