Ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού
για ξενοδοχειακά καταλύματα παντός τύπου

Είμαστε σε θέση να σταθούμε ενεργά δίπλα στους παρόχους ξενοδοχειακών καταλυμάτων


PNP ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ


Οι ολοκληρωμένες και προσαρμοσμένες στα μέτρα σας λύσεις καθαρισμού, είναι σχεδιασμένες να καλύψουν όλες τις τακτικές και έκτακτες ανάγκες καθαρισμού του επαγγελματικού σας χώρου.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Σε μια Χώρα που ο ανταγωνισμός στον τομέα του τουρισμού είναι μεγάλος και η προσφορά τουριστικών καταλυμάτων ιδιαίτερα μετά την ενεργοποίηση των ψηφιακών πλατφορμών τύπου Airbnb, είναι ευρύτατη, η διαφοροποίηση επιτυγχάνεται όχι μόνο με την ποιότητα των καταλυμάτων και του εξοπλισμού τους, αλλά και με την αποτελεσματική τους συντήρηση.

Η εταιρεία μας, η οποία είναι η πρώτη στην Ελλάδα που εφάρμοσε τον επιτόπιο βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, χαλιών, μοκετών, υφασμάτινων καθισμάτων και κουρτινών, έχει εδώ και χρόνια κερδίσει για τις υπηρεσίες αυτές την εμπιστοσύνη μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων της Χώρας.

Όμως, οι σύνθετες ανάγκες των μεγάλων και των μικρών, ακόμα και των οικογενειακών τουριστικών καταλυμάτων, μας οδήγησαν στη σταδιακή διεύρυνση των υπηρεσιών μας.


ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

Οι ολοκληρωμένες και ευέλικτες λύσεις μας, βασίζονται σε αναλυτική μελέτη που προκύπτει μετά από επιθεώρηση των εγκαταστάσεών σας και περιλαμβάνει είτε το σύνολο ή μέρος των επιτόπιων υπηρεσιών που ακολουθούν:


  • Βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων
  • Βιολογικός καθαρισμός μοκετών και υφασμάτινων επιφανειών
  • Κρυσταλλοποίηση μαρμάρινων επιφανειών
  • Παρκετάρισμα πλαστικών δαπέδων
  • Γενικός καθαρισμός επιφανειών μετά από ανακαίνιση
  • Καθημερινός/εβδομαδιαίος/μηνιαίος καθαρισμός κύριων εγκαταστάσεων και βοηθητικών χώρων (π.χ. αποθηκών και χώρων στάθμευσης)
  • Βαθύ καθαρισμός δαπέδων
  • Αδιαβροχοποίηση μοκετών
  • Καθαρισμός υαλοπινάκων


Είμαστε σε θέση να σταθούμε ενεργά δίπλα στους παρόχους ξενοδοχειακών καταλυμάτων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού των χώρων τους.


ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Υπάρχει σαφής νομοθετική ρύθμιση (υπουργική απόφαση 216/2015 που τροποποιήθηκε με την 19102/2016 υπουργική απόφαση) για τα κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα, που τα υποχρεώνει να διαθέτουν κρεβάτια με σύγχρονα και καλοδιατηρημένα στρώματα (κριτήριο 4.1 υπουργικής απόφασης 216/2015) και να καθαρίζουν τα στρώματά τους σε ετήσια βάση (κριτήριο 4.27 υπουργικής απόφασης 19102/2016).


Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

Πέραν όμως των περιπτώσεων που υπάρχει νομοθετική υποχρέωση καθαρισμού, η ανάγκη καθαριότητας στα παντός είδους τουριστικά καταλύματα είναι απόλυτα συνυφασμένη με το αίσθημα ευθύνης και ποιότητας που πρέπει να κατέχει τους παρόχους τουριστικών καταλυμάτων.

Οι κίνδυνοι που επιβάλλουν τον περιοδικό καθαρισμό των στρωμάτων τους δεν περιορίζονται μόνο στα στρώματα, αλλά υπάρχουν και στα χαλιά, και στις κουρτίνες και στους καναπέδες και σε όλες γενικότερα τις υφασμάτινες επιφάνειες.

Η πραγματικά ποιοτική διαμονή στα ξενοδοχεία επιτυγχάνεται με το συχνό και εξειδικευμένο καθαρισμό όλων των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.


ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Ακόμα και για τις επιπλωμένες κατοικίες που μισθώνονται μέσω της πλατφόρμας Airbnb ή και άλλων, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι ιδιοκτήτες τους είτε διατηρούν αυτή τη δραστηριότητα παράλληλα με κάποια άλλη επαγγελματική δραστηριότητα με αποτέλεσμα η ευελιξία, η ταχύτητα και η αμεσότητά τους να είναι περιορισμένη, είτε βρίσκονται σε ένα ατελείωτο κυνήγι κάλυψης των αυξημένων αναγκών των καταλυμάτων τους.


ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ

Όλοι οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν, είτε να απεμπλακούν από τον καθαρισμό των καταλυμάτων τους, είτε να εξασφαλίσουν ένα άρτιο, ολοκληρωμένο και με χαμηλό κόστος επαγγελματικό καθαρισμό, μπορούν να αναθέσουν το σύνολο της καθαριότητάς τους στο έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας.

Η εταιρεία μας, ανάλογα με τις ανάγκες και την κατηγορία του καταλύματος ή των καταλυμάτων σας, δύναται να σας προσφέρει, πέρα από τον εξειδικευμένο βιο-καθαρισμό των στρωμάτων, χαλιών, καθισμάτων, κουρτινών και λοιπών υφασμάτινων επιφανειών, και παντός είδους κάλυψη καθαριότητας (γενική ή/και εβδομαδιαία ή/και καθημερινή ή/και άλλη).


ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Το γεμάτο υγρασία περιβάλλον των σκαφών αναψυχής, που δημιουργεί ιδανικές συνθήκες τόσο για την ανάπτυξη των ακάρεων όσο και για την μετέπειτα διαβίωση και αναπαραγωγή τους, καθιστά το βιολογικό τους καθαρισμό μονόδρομο.

Κατά συνέπεια, η επιδιωκόμενη ποιότητα στις διακοπές σε ένα περιβάλλον καθαρό, ξεκούραστο και πρωτίστως υγιεινό, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με εντατική φροντίδα και τακτικούς καθαρισμούς στα στρώματα, τους καναπέδες, τα χαλιά, τις μοκέτες και τις λοιπές υφασμάτινες επιφάνειες των σκαφών αναψυχής.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εμείς δωρεάν θα επιθεωρήσουμε το χώρο σας, θα σας ακούσουμε και θα επανέλθουμε με τη λύση που εσείς χρειάζεστε.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ